Politika Privatnosti

Lične informacije koje smo dobili putem wpku.rs sajta i email servera ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Obavezujemo se da Vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Ukoliko neki deo prepiske sa korisnicima budemo smatrale korisnim za druge posetioce, uvek ćemo tražiti Vaše odobrenje pre objavljivanja tog sadržaja.

WPku.rs može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste naš sajt. Kolačići su mali delovi podataka koje Vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na web sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući određene funkcije kao što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli Cam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Međutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje našeg sajta.

Naš sajt i e-Learning platforma može sadržati linkove ka drugim sajtovima. WPku.rs nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.