Uslovi korišćenja

Opšte stavke

Svi sadržaji na sajtu wpku.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri i kao takvi ne mogu uticati da njihov vlasnik niti autor bude odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija.

Vlasnik sajta imaja neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje u svom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Vlasnik sajta ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od wpku.rs domena.

Vlasnik sajta ima pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, izvrši izmenu Uslova korišćenja i Politike privatnosti.

Registracija i naručivanje

Prilikom registracije posetilac dobija neophodne istrukcije za uplatu. Nakon što uplata bude proknjižena od strane pošte/banke, administrator sajta daje pristup video obuci.

Svaka registracija važi isključivo za jednu osobu. Jedna osoba može pristupati u više online kurseva. Povraćaj novca nije moguć ukoliko je prošlo više od 72 časa od momenta kada je nalog autorizovan za pristup online obuci. Ukoliko je izvršen povraćaj novca, korisnik više nema pravo na podršku i ostale bonus stavke koje se nude uz kurs.

Jedno korisničko ime, email i lozinka, kao i celokupan profil važi samo za jednu osobu. IP adrese sa kojih se pristupalo profilu se beleže. Ukoliko administrator proceni da je nalog zloupotrebljen, tj. da je korišćen od strane više osoba, administrator ima pravo da ukloni pristup za taj profil, bez povrata novčanih sredstava.

Nakon što je kurs završen, polaznik više neće moći ponovo da pregleda sadržaj kurs/eva. Ukoliko ipak to želi, potrebno je da se obrati administratoru.

Kurs je validan 6 meseci od momenta naručivanja.

Plaćanje

Plaćanje se može izvršiti uplatom na tekući račun putem opšte uplatnice u bilo kojoj pošti, banci ili eBankingom. Za uplate do 16.00 radnog dana, proknjiženje uplate će se vršiti narednog radnog dana. Za uplate do 16.00 radnog dana, proknjiženje uplate će se obaviti istog radnog dana.

Cena

Odobrene cene sa popustima su važile u predprijavnim terminima. Kada je taj period navršen, od tog momenta važe pune cene. Administrator sajta ima pravo da dodeljuje popuste za buduće narudžbine.

Sadržaj kursa

Sadržaj dostupan samo za registrovane polaznike se ne sme ni pod kojim uslovima deliti trećim licima. Ukoliko administrator uoči sumnjive aktivnosti (pristup sa drugih IP adresa, deljenje videa, kopiranje teksta, fotografija i slično) on stiče puno pravo da onemogući pristup za taj nalog. Ukoliko je ova aktivnost uočena u prvih 72 časa od momenta autorizacije na online kurs, kada i dalje polaznik ima pravo da traži povraćaj novca, novac neće biti vraćen.

Podrška

Administrator sajta pruža podršku pre kupovine kursa, tokom i nakon obavljenog kursa. Ukoliko polaznik ima pitanja vezana za plaćanje i tok i sadržaj kursa, može da se obrati putem Live chat podrške (dostupna 30 časova nedeljno u neodređenim intervalima). Za sva druga pitanja, polaznik treba da se obrati putem kontakt forme ili email adrese. Putem Skype-a, svaki polaznik dobija u toku kursa 3 besplatne konsultacije od po 20 min. Za više detalja o Skype konsulatcijama kontaktirajte administratora. VIP polaznici imaju 3 sata mesečno x 3 meseca dostupnih konsultacija putem Skype/TeamViewer-a nakon završene obuke. Za pitanja vezana za WordPress, svaki polaznik može postaviti u forum za koji ima pristup. Tri besplatne konsultacije koje dobije svaki polaznik se mogu iskoristiti u roku od 1 meseca od momenta registracije na kurs.

Ukoliko je polazniku potrebno još dodatnih konsultacija, potrebno je u dogovoru sa administratorom obaviti rezervacije termina. Cena jednog sata konsultacija za VIP polaznike je 700 RSD, a za ostale polaznike 900 RSD. Sati se uplaćuju unapred i važe narednih godinu dana. Minimalan iznos za uplatu su 2 sata konsultacija.

Paketi konsultacija za VIP polaznike:

  • 4 sata – 2500 RSD
  • 8 sati – 4800 RSD
  • 16 sati – 9000 RSD

Paketi konsultacija za ostale polaznike:

  • 4 sata – 3300 RSD
  • 8 sati – 6900 RSD
  • 16 sati – 12000 RSD

Posećivanjem ove stranice i samim naručivanjem pristupa online obuci, slažete se sa svim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

Poslednja izmena: 30. jul 2017.